top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRobbert Jan Proos

58. De tussenstand bij de laatste vijf!

Lieve lezers. Terwijl de kijkcijfers de pan uit rijzen en heel Nederland een mening heeft over wie de Krampus in het verhaal is. Willen toch vooral heel veel mensen hun winnaar bepalen door zich helemaal suf te bellen en te sms-en. In de live uitzending van donderdagavond is de tussenstand weer bekend gemaakt en dat zegt een hoop over wie er in de gevarenzone zitten! Dat is namelijk iedereen behalve de nummero uno.


1. Janto

Zijn single "Ik Kom Altijd Boven" staat inmiddels bovenaan allerlei hit en download en streaming lijstjes en als hij uit dit spel komt staat er al een serie optredens klaar. Zelfs zijn 'goede vriend' Tino Martin heeft oren naar een duet en verklaard dat eerdere mails van Janto in zijn SPAM folder terecht waren gekomen.


2. Kirsten De immer populaire en iets te heftige huisvrouw is nipt op plaats twee geëindigd en zit dus technisch gesproken in de gevarenzone. Maar aan de andere kant is het ook weer zo, dat ze al zo lang bovenaan staat dat de producenten van het programma vast niet zo krankzinnig zijn dat ze haar er uit gooien.


3. Gerhard Het lijkt wel alsof de term 'Duitse degelijkheid' op hem van toepassing is. Wat onzin is, want het is een Oostenrijkert. Toch staat hij altijd net niet in de gevarenzone en is zijn fanclub dus superstabiel. T Shirts met vage Germanismen dragen daar aan bij net als een waanzinnig slecht geproduceerd skihut lied van de gebroeders Ko. "Ich gehe Gerhardt!"


4. Pjotr Hij startte immens populair, maar de vogelspotter lijkt een beetje ten onder te gaan aan de marketingwaarde van zijn concullega's. Het is dan ook op aan het vallen hoe slecht hij eigenlijk in de raadsels is en hoe weinig persoonlijkheid hij heeft,


5. Emma De slimme en steeds beter gebekte Emma loopt de laatste dagen flink in, maar de achterstand was dan ook nogal flink. Het zal volgende week hoe dan ook spannend worden of zij ergens nog iemand in zal halen. De mensen van breifabriek . com zijn in elk geval druk aan het promoten geslagen.


Nog een raadsel dit weekend en daarna wordt duidelijk wie er in de top 4 zitten. En daarna zijn we nog maar twee raadsels verwijderd van het grote eindspel en een winnaar en dat soort dingen. Wie wil jij dat er wint? Mail me op: bewerkelijkste@gmail.com en beinvloed de uitslag :)


16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page